ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΕΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ

Η εταιρία SportTeam ανακοινώνει την συνέχεια του τρόπου διεξαγωγής για την ηλικιακή κατηγορία του εφηβικού.

Σε συνέχεια της προκήρυξης της διοργάνωσης Θουκυδίδειο 2017-2018 και σύμφωνα με τον προγραμματισμό ο όμιλος του εφηβικού τελειώνει στις 18 Μαρτίου 2018.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλες τις ομάδες  οι οποίες έχουν αναβολές ότι ΔΕΝ θα δοθεί παράταση πέραν της 18  Μαρτίου για την διεξαγωγή των αναβολών.

Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες αναβολές οριστούν θα πρέπει να είναι πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Μετά  το τέλος των αγωνιστικών οι όμιλοι που θα δημιουργηθούν  θα είναι με βάσει την έως τότε βαθμολογία των ομίλων του εφηβικού  Α1 – Β1 – Γ1.

Οι όμιλοι που θα δημιουργηθούν θα είναι ο GOLDEN ΟΜΙΛΟΣ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ , ο SILVER ΟΜΙΛΟΣ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ και δυο όμιλοι Α + Β με την ονομασία ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ.

Στον GOLDEN ΟΜΙΛΟ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ θα συμμετάσχουν οι τρείς πρώτες ομάδες του Α1 ΕΦΗΒΙΚΟΎ, οι δυο πρώτες ομάδες του Β1 ΕΦΗΒΙΚΟΥ και οι τρεις πρώτες ομάδες του Γ1 ΕΦΗΒΙΚΟΥ.

Ο όμιλος θα είναι 7 αγωνιστικών σε μονό γύρο και θα ξεκινήσει Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.

Στον SILVER ΟΜΙΛΟ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα πάρουν την  4η , 5η , 6η θέση στον  Α1 ΕΦΗΒΙΚΟΎ, οι ομάδες που θα πάρουν την  3η , 4η θέση στον Β1 ΕΦΗΒΙΚΟΥ και οι ομάδες που θα πάρουν την  4η , 5η , 6η θέση στον  Γ1 ΕΦΗΒΙΚΟΎ.

Ο όμιλος θα είναι  7 αγωνιστικών σε μονό γύρο και θα ξεκινήσει Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.

Στον Α’ ΟΜΙΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ   θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα πάρουν την  7η , 8η , 9η θέση στον  Α1 ΕΦΗΒΙΚΟΎ, οι ομάδες που θα πάρουν την  5η , 6η θέση στον Β1 ΕΦΗΒΙΚΟΥ και οι ομάδες που θα πάρουν την  7η , 8η , 9η θέση στον  Γ1 ΕΦΗΒΙΚΟΎ.

Ο όμιλος θα είναι  7 αγωνιστικών σε μονό γύρο και θα ξεκινήσει Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Στον Β’ ΟΜΙΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ   θα συμμετάσχει η ομάδα που θα πάρει  την  10η θέση στον  Α1 ΕΦΗΒΙΚΟΎ  μαζί με τις ομάδες  του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ και των ΙΩΝΩΝ  Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ,οι ομάδες που θα πάρουν την  7η , 8η θέση στον Β1 ΕΦΗΒΙΚΟΥ και  3 ομάδες από τον όμιλο του πειραιά.

Ο όμιλος θα είναι  7 αγωνιστικών σε μονό γύρο και θα ξεκινήσει Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.