ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΕΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SPORTTEAM

ΑΛΙΜΟΣ 18/2/2020

Προς : υπεύθυνους σωματείων

ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΜΙΛΩΝΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

Η επιτροπή διοργάνωσης του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, καταδικάζει  το περιστατικό που συνέβη εκτός του αγωνιστικού χώρου μετά το τέλος του αγώνα ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΜΙΛΩΝΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ στην ηλικιακή κατηγορία Κ-10 μεταξύ του διαιτητή του αγώνα και γονέων της ομάδας ΜΙΛΩΝΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ.

Απαράδεκτες ενέργειες, που διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μικρών αθλητών, που δεν επιτρέπεται να γίνονται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες και πολύ περισσότερο σ’ ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που αγωνίζονται παιδιά. 

Η αντίδραση και η συμπεριφορά του νεαρού διαιτητή (χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ , ότι κανένας  γονέας δεν έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει διάλογο ή να ζητάει εξηγήσεις από διαιτητή)  μας έχει εξοργίσει και άμεσα πήραμε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • Ως επιτροπή να ζητήσουμε συγνώμη από όλους τους αθλητές των τμημάτων, αλλά και των υπολοίπων ομάδων που ήταν θεατές του περιστατικού.
  • Από τους υπευθύνους των σωματείων και τους προπονητές, που αποδείχθηκε ότι δεν κάναμε σωστή επιλογή ανθρώπου που θα διαχειριστεί το παιχνίδι των παιδιών.
  • Να απολύσει και να σταματήσει τον συγκεκριμένο διαιτητή, από κάθε δραστηριότητα που ήταν εμπλεκόμενος.
  • Να δώσει τα προσωπικά του στοιχεία στον υπεύθυνο του σωματείου ΜΙΛΩΝΑ, για κάθε χρήση νόμιμου δικαιώματος.
  • Να αναρτήσει τη συγκεκριμένη επιστολή στο επίσημο site της διοργάνωσης.
  • Να καταθέσει ως μάρτυρας του περιστατικού ο υπεύθυνος της διοργάνωσης.

  

Ο υπεύθυνος διοργάνωσης

Κώστας Ιψαργιάρης