ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΕΟΥ

ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ FOOTBALL FESTIVAL - EASTER CHALLENGE

TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - Η ετήσια ποδοσφαιρική γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου

Η εταιρία SPORTteam είναι εξειδικευμένη στο χώρο του ποδοσφαίρου και δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών και προϊόντων σε συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις – αθλητικά κέντρα ποδοσφαίρου και ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ στο ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ θα γίνει φέτος για 15η συνεχόμενη χρονιά. Η ετήσια γιορτή του ποδοσφαίρου, έχει γίνει θεσμός με τη στήριξη και τη συμμετοχή εκατοντάδων ομάδων, που κάθε χρόνο μας τιμούν με τη παρουσία τους.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία όλων των συνεργατών μας, σε αντίστοιχες προσπάθειες εγγυώνται την επιτυχία των διοργανώσεων που αντικειμενικό και τελικό σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν τους μικρούς αθλητές που θα συμμετέχουν και όλους όσους εμπλέκονται σε αυτή.

Μετά την ολοκλήρωση της περσινής διοργάνωσης, που πετύχαμε το απόλυτο των συμμετοχών σε τρεις χρονικές περιόδους ,η φετινή προετοιμασία έχει ήδη αρχίσε, αφού τα αιτήματα ομάδων για συμμετοχή είναι πραγματικά περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά.

Ομάδες που κάθε χρόνο συμμετέχουν στη διοργάνωση και πολλές νέες ομάδες από όλη την ΕΛΛΑΔΑ, που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, θα συνθέσουν τη φετινή ΓΙΟΡΤΗ του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Με στόχο τη διασκέδαση των παιδιών, την ασφαλή διαμονή τους, σ’ ένα ιδανικό χώρο που φτιάχτηκε για παιδιά, σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου, θα φτιάξουμε ένα μοναδικό τουρνουά που μόνο εμείς στην εταιρεία SPORTteam ξέρουμε με το δικό μας τρόπο να οργανώσουμε.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ!

VIDEO