ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΕΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΛΙΜΟΣ  28/2/2019                               Προς

                                                               ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ

                                                                                                     

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Aγαπητοί συνεργάτες

Μετά από την επικοινωνία που έχουμε ξεκινήσει από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 25/2/2019 με σκοπό την ενημέρωση των ρόστερ των τμημάτων που συμμετέχουν στους παρακάτω ομίλους: ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .ΜΠΟΥΡΛΗΣ ΝΟΤΙΟΣ και ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ , ILIOS ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ CUP,σας κάνουμε γνωστό ότι η οριστική ημερομηνία για να τα παραλάβει η γραμματεία της διοργάνωσης ήταν η ΠΕΜΠΤΗ 28/2/2019. Κατόπιν αυτού η διοργανώτρια έδωσε αμετάκλητα παράταση έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/3/2019 στις 18'00.

Ενημερώνουμε τους υπεύθυνους των ομάδων ότι με απόφαση της επιτροπής διεξαγωγής του τουρνουά και με πρόταση του προέδρου της επιτροπής Κου ΚΩΣΤΑ ΑΛΑΣΣΑ, όσες ομάδες δεν έχουν καταθέσει τα ρόστερ μέχρι Και την ώρα της παράτασης θα  αγωνισθούν κανονικά αυτή την αγωνιστική  ακολουθώντας το πρόγραμμα αγώνων αλλά δεν θα λάβουν βαθμούς στη βαθμολογία. Σε περίπτωση που κερδίσουν τον αγώνα ή κάνουν ισοπαλία (εννοείται σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα και υποστεί την ποινή,οι βαθμοί δεν δίνονται στην αντίπαλη ομάδα που έχασε τον αγώνα). 

Για να λειτουργήσουμε με διαφάνεια η διοργανώτρια θα αναρτήσει λίστα με σωματεία που έχουν στείλει τα ρόστερ εντός προβλεπομένων ορίων.

Ευελπιστούμε όλα τα σωματεία να είναι συνεπείς ως προς  την οδηγία της διοργάνωσης.

Μ' αυτό τον τρόπο μαζί κάνουμε το πρώτο βήμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ τους υπευθύνους των ομάδων που επικοινωνούν μαζί μου και επικροτούν την προσπάθεια, αλλά δεν κάνω κάτι παραπάνω από το αυτονόητο.

 

ΚΏΣΤΑΣ ΑΛΑΣΣΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 

ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ FOOTBALL FESTIVAL 2018-2019