ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΕΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ.

Οι όροι συντάχθηκαν μετα από προτάσεις των υπευθύνων των σωματείων, με στόχο την άρτια διοργάνωση τους οποίους ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Προς : Υπεύθυνους Ομάδων που συμμετέχουν

στη Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥΑ’ ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αγαπητοί συνεργάτες,

ολοκληρώσαμε τις συναντήσεις μας , με το σύνολο των ομάδων που θα συμμετέχουν στη νέα διοργάνωση ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 2017-2018.

Πριν την έναρξη της διοργάνωσης (14/15-9-2017) σας αποστέλλουμε την επιστολή ενημέρωσης σχετικά με τους όρους διεξαγωγής για τον Α’ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ της Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ.

Έχουμε κοινοποιήσει σε όλους τους υπεύθυνους των σωματείων, τους όρους διεξαγωγής (προκήρυξη) της διοργάνωσης  ,οι οποίοι  είναι κοινοί για όλους τους ομίλους.

Επιπλέον συμπληρωματικά, σας γνωστοποιούμε  με την παρούσα επιστολή, τους ειδικούς όρους που ισχύουν  ΜΟΝΟ για τις τρεις ηλικιακές κατηγορίες (προπαιδικό – τζουνιορ  -  προτζούνιορ), στον Α’ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ της  Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ.

Στην συνάντηση (5/9/2017) με υπευθύνους σωματείων , εκφράσαμε  την πρόθεσή μας , να παρουσιάσουμε μια άρτια οργανωμένη διοργάνωση και να θεσπίσουμε  κάποιους όρους που θα τηρήσουμε αυστηρά όλοι μας .

Ειδικοί Όροι

  • Στον Α’ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ συμμετέχουν σωματεία τα οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή και στις  τρεις ηλικιακές κατηγορίες (προπαιδικό – τζουνιορ  -  προτζούνιορ). Το πρόγραμμα θα είναι κοινό και για τις τρεις ηλικιακές κατηγορίες.
  • Οι αθλητές θα αγωνίζονται ΜΟΝΟ με τα ατομικά δελτία που θα εκδώσει  η διοργανώτρια (στην πίσω πλευρά τον δελτίων ,υπάρχει η δυνατότητα να πιστοποιείται ,ότι ο αθλητής είναι ικανός να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες, οπότε δεν χρειάζεται να προσκομίσει αντίστοιχο πιστοποιητικό υγείας στους αγώνες).
  • Δεν υπάρχουν αναβολές για κανένα λόγο . Σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι ομάδων ,δεν συμφωνήσουν σε ώρα και ημέρα τέλεσης αγώνα (αφού η γηπεδούχος δώσει δύο επιλογές ,εντός του Σ/Κ) ,επεμβαίνει η επιτροπή διοργάνωσης και αποφασίζει για την έκβαση του αγώνα.
  • Υποχρεωτικά έλεγχος δελτίων από τον γιατρό ή διαιτητή του αγώνα. Στο ημίχρονο του αγώνα , με υπόδειξη του κάθε προπονητή, θα γίνετε  ταυτοπροσωπεία  δύο αθλητών από κάθε ομάδα.
  • Η ενημέρωση προς τη γραμματεία της διοργάνωσης ,από τους υπευθύνους των σωματείων, ως προς τον ορισμό της τέλεσης του αγώνα (ημέρα –ώρα- γήπεδο) ,γίνετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τη γηπεδούχο ομάδα και ΜΟΝΟ , με e-mail, έως και την ΠΕΜΠΤΗ κάθε εβδομάδας και ώρα 19’00. Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει ενημέρωση με τον παραπάνω τρόπο , η διοργανώτρια δεν ορίζει γιατρό διαιτητή, ευθύνη της γηπεδούχου με συνέπεια να μηδενιστεί στο συγκεκριμένο αγώνα.
  • Το roster της κάθε ομάδας , οριστικοποιείται έως το τέλος ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (3η αγωνιστική). Μετά από την τρίτη αγωνιστική, η κάθε ομάδα μπορεί να συμπληρώσει ή να αντικαταστήσει έως τρεις αθλητές και δεν θα υπερβαίνει τον μέγιστο αριθμό των είκοσι αθλητών.
  • Θα συγκροτηθεί επιτροπή από τρία άτομα (ένας εκπρόσωπος της εταιρείας και δύο εκπρόσωποι σωματείων) η οποία θα συντονίζει και θα παρακολουθεί την πορεία της διοργάνωσης.