ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΕΟΥ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ

Ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (28/12) στο Σοφικό Ranch το χειμωνιάτικο τουρνουά του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ με τη συμμετοχή πολλών Ακαδημιών ποδόσφαίρου σε διάφορες ηλικιακές ομάδες.

Η Γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου με την οποία κλείνει το 2019 έχει δώσει ένα όμορφο ποδοσφαιρικό χρώμα στις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις του Ranch, καθώς τα παιδιά διασκεδάζουν παίζοντας το άθλημα που τους αρέσει, ενώ και το θέαμα είναι υψηλό και προσφέρει ξεχωριστές στιγμές, στους γονείς που έχουν ακολουθήσει τα παιδιά τους και βέβαια στους επισκέπτες του Ranch.

Από το πρωί του Σαββάτου οι εγκαταστάσεις του Σοφικού πλημμύρισαν από παιδιά καθώς έφθαναν μια, μία οι αποστολές των Ακαδημιών. Στην υποδοχή η Γραμματεία της Sportteam για να κατευθύνει τους μικρούς ποδοσφαιριστές στους χώρους όπου θα διαμείνουν, ενώ λίγο μετά τις 11:00 ξεκίνησε και το πρόγραμμα των αγώνων οι οποίοι θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ.

Ενδιάμεσα, οι αποστολές θα γευματίσουν, ενώ μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής ημέρας τους περιμένει το δείπνο και η ξεκούραση ενόψει των αγώνων που θα γίνουν την Κυριακή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μικροί αθλητές μετά τους αγώνες τους έχουν από τις Ακαδημίες τους ελεύθερο πρόγραμμα προκειμένου να περιηγηθούν στο Ranch και να νιώσουν χαλαρές στιγμές, όπως και οι γονείς τους, μακριά από την Αθήνα και την καθημερινότητα.